Search
Login
Generalforsamlingen afholdt Minimize
Så blev generalforsamlingen afholdt.

Det var den 20. marts 2018, og igen var det Bibliotekscafeen i Medborgerhuset, som var rammen.

Referatet kan læses her.
100års-festen Minimize
100 års jubilæumsfesten i grundejerforeningen blev fejret med et brag af en fest i restaurant Halvlegen, lørdag d. 16/6.

Vi fik dejlig mad og drikke, der manglede ikke noget.

Fantastisk sjov og festlig underholdning af Los Problemos, som også bidrog med at skabe en rigtig, rigtig god stemning. Orkestret Tequila Sunrise sørgede for rigtig god musik, så mange fik en "swing om" eller to, og sang med på nogle af sangene.

Festen sluttede af med et dejligt pølsebord.

En stor tak skal lyde fra festudvalget og bestyrelsen, for de fine sponsorgaver vi fik af mange af de erhvervsdrivende i Hvidovre, og som vi udloddede til de fremmødte festdeltagere.

Også en stor tak fra festudvalget og bestyrelsen til alle Jer, som deltog med godt humør og feststemning. Samt en tak for jeres positive tilbage meldinger, både mundtligt og via mail, om at I også havde en fantastisk god aften.
Påhængskøretøjer Minimize

Tænk på dine medmennesker og på trafikken, når du parkerer din trailer og campingvogn uden for din grund. Det som gør det lettere for dig, kan skabe fare for andre.

Husk på at den kun må holde der i INDTIL 24 timer. Det siger politivedtægten faktisk, og den gælder for alle kommuner i Storkøbenhavn, Hvidovre inklusive.

Læs om loven der gælder for parkering af påhængskøretøjer her ...
     
             
     
Grundejerforeningen Ny Hvidovre | CVR 32114814 | Danske Bank kto. 3358-082734 Terms Of UsePrivacy Statement