Search
Login
Har du en god idé? Minimize

Så har vi måske pengene til at realisere den!

10.000 kr. Så meget er der årligt afsat til fest og ballade i grundejerforeningen Ny Hvidovre. Penge som du måske kan få del i. Selvfølgelig skal foreningen hverken betale for dit sølvbryllup, børnenes konfirmation eller din fødselsdag. Men har du en ide til en aktivitet, som foreningens medlemmer kan få glæde af, kan du måske få del i puljen! Det kan f.eks. være en vejfest, en fastelavnsfest for børnene eller lignende.

De 10.000 kr. bliver ikke uddelt på én gang – de skal gerne kunne dække flere aktiviteter i løbet af året. Dog kan vi ikke garantere, at der stadig er penge i puljen til jul, hvis det er væltet ind med gode initiativer i årets første tre kvartaler. Vi vil dog fordele penge over året så godt vi overhovedet kan.

Sådan gør du: 
Hvis du ligger inde med en god ide og har lyst til at arrangere en aktivitet i foreningen, skal du blot sende en skriftlig ansøgning om penge fra puljen til formand Poul R. Andersen, poulrandersen@hotmail.com. Du skal vedlægge et udkast til budget og en beskrivelse af aktiviteten.

Hvis bestyrelsen beslutter at støtte din aktivitet økonomisk, vil vi lægge en økonomisk ramme, som du selv har ansvar for at overholde. Aftaler vi f.eks. 2.000 kr., dækker vi ikke mere end det, selvom det ender med at blive dyrere. Pengene udbetales efter afholdt aktivitet, når vi har modtaget kopi af regninger for udgifterne. Vi vil også meget gerne have lidt billeder fra aktiviteten, som vi kan lægge på foreningens hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig!

De bedste hilsner fra bestyrelsen

Print  
Grundejerforeningen Ny Hvidovre | CVR 32114814 | Danske Bank kto. 3358-082734 Terms Of UsePrivacy Statement